Pelgrims massaal naar Loofhuttenfeest

We spreken elkaar in een zaaltje in het internationale conferentiecentrum in Jeruzalem. In dit centrum belegde de Internationale Christelijke Ambassade van 23 tot 30 september een groot aantal bijeenkomsten.

De ambassade organiseerde dit jaar voor de 30e maal de christelijke viering van het Loofhuttenfeest. Het besluit in 1980 van dertien landen (waaronder Nederland) de nationale ambassade naar Tel Aviv te verplaatsten was de directe reden om deze christelijke vertegenwoordiging op te richten. Vele christenen vinden het nu eenmaal terecht dat een verenigd Jeruzalem Israëls hoofdstad is.

In het zaaltje bevindt zich ook David Parsons, het hoofd van de media afdeling van de ambassade.

Lees het interview met David Parsons hier.

De in Afrika werkende Duitse evangelist Reinhard Bonnke signeert zijn autobiografie op het Loofhuttenfeest.
%d bloggers liken dit: