Tulpenbollen voor Jeruzalem

V.l.n.r Henriëtte Heuvelman van Christenen voor Israël, de directeur van de Vrienden van Israël Divisie van Keren Hayesod Reuven Rozen, burgemeester Nir Barkat van Jeruzalem, de voorzitter van Keren Hayesod Modi Zandberg, en de voorzitter van Christenen voor Israël, D.G. (Dick) Schutte. Foto: (c) Alfred Muller

JERUZALEM – Een delegatie van Christenen voor Israël (CvI) heeft donderdag op het gemeentehuis van Jeruzalem tulpenbollen overhandigd aan burgemeester Nir Barkat.

Het is de veertiende keer dat CvI een bloembollenactie houdt. Dit jaar brengt CvI 150.000 tulpenbollen naar Israël, waarvan er 50.000 bestemd zijn voor Jeruzalem. De actie wordt mogelijk gemaakt door supporters van Israël.

Lees hier verder op de website van het RD. Hoor daar ook de toespraak van burgemeester Barkat.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close