Israëliërs veroordelen vandalisme tegen kerken 

Dr. Moti Zaken in de baptistenkerk aan de Narkisstraat. Hij was een van de Israëliêrs die de politie oproept de daders van het bekladden van kerken te arresteren. Foto: © Alfred Muller.

JERUZALEM – Een aantal hooggeplaatste Israëliërs heeft deze week het besmeuren van kerken en kloosters met antichristelijke slogans scherp veroordeeld. Ze roepen de Israëlische politie ertoe op de daders te arresteren.

De Israëliërs waren dinsdag te gast op een receptie die gehouden werd in de baptistenkerk aan de Narkisstraat in Jeruzalem, waarvan verschillende gemeenten gebruikmaken.

Politiewoordvoerder inspecteur Micky Rosenfeld vertelde dinsdag desgevraagd dat er verschillende onderzoeken aan de gang zijn. Tot nu toe zijn er echter nog geen arrestaties verricht. Een probleem is dat de daders niet gefilmd zijn.

Lees verder via deze link.