2 gedachten over “Poerim 2013

  1. Reblogged this on wandelen in de waarheid and commented:
    Graag wijs ik u op een paar prachtige foto’s van Alfred Muller van het Poerimfieest. Joden vieren tijdens dit feest dat de Eeuwige het volk gered heeft zoals u in het bekende verhaal van Ester kunt lezen. Het is een heel vrolijk feest zoals u ook aan de foto’s kunt zien.
    Ik heb het zelf nog niet gevierd, maar het lijkt me zeker relevant voor Christenen. Want zonder de wonderbaarlijke inmenging van de Allerhoogste hadden we immers zonder Messias gezeten. Misschien is het wel bij uitstek een feest om sámen met de Joden te vieren om ons zodoende sámen met hen te verblijden over de redding van dit volk.

  2. Prachtig!

Reacties zijn gesloten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close