Optreden Jerusalem Ensemble (foto van de week)

Foto van de week. Week 12-2020.

In juni 1988 trad het Jerusalem Ensemble op bij het oude treinstation in Jerusalem. Dat station is inmiddels omgebouwd tot het First Station, een centrum met restaurants, speelplaatsen voor kinderen en een podium voor optredens. 

Het optreden van het gezelschap vond plaats tijdens het Israël  Festival. Dat is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij artiesten uit de hele wereld worden uitgenodigd. 

In deze dagen van de coronacrisis zijn uitgaansgelegenheden gesloten. Het Israël Festival zal, zoals het nu lijkt, niet door kunnen gaan. 

>> The First Station

> The Israel Festival  (opens in a new tab)” href=”https://www.israel-festival.org/en/” target=”_blank”>>> The Israel Festival

Elke donderdag een oude of nieuwe foto uit het fotoarchief van © Alfred Muller. Deze foto is gemaakt met de Nikon FG20 camera en Kodak T-Max 400 film. 


image001.png

Jemima is een christelijke organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Bethlehem. Maakt u dit mede mogelijk?

www.jemima.nl


House of Light logo

Kinder- en tienerwerk met Arabische en Joodse kinderen en tieners – helpen van gevangenen – bijstaan families in nood – werken aan verzoening tussen Joden en Arabieren.

houseoflight.net holight@xs4all.nl


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close