Gilad bijna vrij: vreugde en zorg

Het volk leeft mee. Solidariteitsbetuigingen.

Grote vreugde bestond er gisteravond in en rond de campagnetent voor Gilad Shalit. En niet alleen daar: mensen in het hele land leven voelen zich opgelucht dat er eindelijk een einde komt aan de zware weg van de Shalit familie. Maar de mensen zijn zich er eveneens van bewust dat de vrijlating risico’s inhoudt.

Televisie- en radiozenders onderbraken gisteravond om half acht hun uitzendingen om het nieuws bekend te maken. Commentatoren gaven hun opinies weer over de vraag waarom nu een deal mogelijk is en enkele maanden geleden nog niet. Alle kranten openden vanmorgen hun edities met het grote nieuws over de aanstaande vrijlating van de beroemde soldaat.

Lees hier verder op de website van Christenen voor Israël.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close