De vijandschap doorbroken

Jongvolwassenen op een trip door de woestijn. Foto: met dank aan Musalaha.
Jongvolwassenen op een trip door de woestijn. Foto: met dank aan Musalaha.

Het conflict tussen Joden en Arabieren in het heilige land is al meer dan honderd jaar oud. Beide partijen voelen zich bedreigd, wijzen op de schuld van de ander en nemen een slachtofferrol aan. De achterdocht jegens de ander zit in de lucht en iedereen ademt deze in. Ook de kerk is gescheurd.

Wat kan er worden gedaan? Wat begon als een kleine groep, is uitgegroeid tot een bekende organisatie waar internationaal veel belangstelling voor bestaat. Lees over het interview met dr. Salim Munayer over Musalaha, de organisatie die verzoening nastreeft.

Het artikel in Uitdaging is te lezen via deze link.

Een gedachte over “De vijandschap doorbroken

  1. Hi there it’s me, I am also visiting this website regularly, this site is truly nice and the users are really sharing fastidious thoughts.

Reacties zijn gesloten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close