Syriërs voor medische behandeling naar Israël

Een Syrisch meisje in het Zivziekenhuis in Safed. Foto: © Alfred Muller
Een Syrisch meisje in het Zivziekenhuis in Safed. Foto: © Alfred Muller

Zes maanden geleden verschenen de eersten. Het Israëlische leger bracht op een rustige zaterdag zeven zwaargewonde Syriërs naar het Zivziekenhuis in Safed in Galilea. Sindsdien arriveren er regelmatig nieuwe slachtoffers van de burgeroorlog.

Zie deze link voor mijn reportage over het Zivziekenhuis, de druzendorpen op de Golan, de grens met Syrë en de sfeer in de Joodse stad Katzrin op de Golan.

One Comment

Add yours →

  1. Pieter Dirk Doolaard 31 aug 2013 — 23:25

    Vreselijk wat er allemaal afspeelt in het Midden-Oosten. We leven echt in de laatste der tijden. De wereld is op hol geslagen. Iedere dag hoor je over oorlogen, rampspoed etc. We moeten ons echt klaarmaken voor de wederkomst van onze Here Jezus.

Reacties zijn gesloten.