Muziek en dans op internationaal niveau

Omer Ashano op de viool en Michael Edwards op de contrabas op de Jeruzalem Academie voor Muziek en Dans
Omer Ashano op de viool en Michael Edwards op de contrabas op de Jeruzalem Academie voor Muziek en Dans. Foto: © Alfred Muller

Yinam Leef is trots op zijn school. “We geven veel aandacht aan de zich ontwikkelende artistieke persoonlijkheid. Onze afgestudeerden nemen belangrijke posities in bij vele artistieke instituten in het land.” Een kijkje op de Jeruzalem Academie voor Muziek en Dans (JAMD).

De academie en de bijbehorende middelbare school bevinden zich op de campus van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem in Givat Ram. Op de gangen van de academie haasten de studenten zich naar hun leslokalen. Anderen zitten op de gangen gezellig met elkaar te praten, met een instrument, een studieboek of een smartphone in de hand.

Lees verder via deze link.