Opvang voor de uitgestotenen van Bethlehem

BETHLEHEM – Toen de Brit Laurence Garnett in 2010 in Bethlehem aankwam om leiding te geven aan House of Hope, een tehuis voor gehandicapten, kwam het bestuur terug op zijn benoeming. Garnett wist zich echter geroepen, bleef, en zette een opvangtehuis op voor zeer zwaar gehandicapte kinderen.

„Het meeste wat mensen tegen hen zeggen, begrijpen ze niet”, maakt hij duidelijk. „Ze dragen luiers omdat ze niet geleerd hebben een toilet te gebruiken. Ze slopen dingen, springen van het dak. De gezinnen waar ze uit komen, weten geen raad met hen. Daarom zitten ze thuis soms vast aan kettingen of zijn ze in schuren opgesloten.”

Lees hier het hele artikel op de website van het RD.

Laurence Garnett of Love into Action
Laurence Garnett of Love into Action
Foto boven © Love into Action. Onder © Alfred Muller.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close