Wahat al-Salam – Neve Shalom (foto van de week)

Foto van de week. Week 37-2020.

In januari 1998 waren Judith en ik op bezoek in de Joods-Arabische basisschool in Wahat al-Salam – Neve Shalom (Oase van Vrede).  

Wahat al-Salam – Neve Shalom is een dorp waar Israëlische Joden en Palestijnen wonen. De gemeenschap legt nadruk op coöperatie en vredesonderwijs. 

Op 1 september 2020 werd er brand gesticht in de School van Vrede, waar Wahat al-Salam – Neve Shalom vredesactivisten opleidt. Op 4 september ging de bibliotheek in vlammen op. 

Er zijn aanwijzingen dat het om een aanval van extremisten ging. 

-> Wahat al-Salam – Neve Shalom

Elke donderdag een oude of nieuwe foto uit het fotoarchief van © Alfred Muller. Deze foto is gemaakt met de Fuji 100 film en de Nikon 801 camera. 


image001.png

Jemima is een christelijke organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Bethlehem. Maakt u dit mede mogelijk?

www.jemima.nl


avivlogo-klein1

Aviv Ministry in Tel Aviv helpt daklozen, drugs- en alcoholverslaafden en prostituees. Wij zorgen voor basisbehoeften. Ons voornaamste doel is om hen op het goede spoor te krijgen en te werken aan lichamelijk en geestelijk herstel in gebroken levens.

Aviv Ministry


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close