Najaarspelgrimage (foto van de week)

Foto van de week. Week 40-2020.

In het pre-coronatijdperk waren er in het najaar altijd duizenden Joodse en christelijke pelgrims in Israël voor de viering van het Loofhuttenfeest. 

De Internationale Christelijke Ambassade in Jeruzalem organiseerde een viering voor christenen. Ook het Christen Zionistisch Centrum in Jeruzalem van ds. Jan Willem van der Hoeven deed dat.  

Dit jaar kan dat allemaal niet. De ambassade gaat daarom een grootscheeps feest houden online. Ook Van der Hoeven zal daar naar verwachting wat zeggen. 

> Christenen vieren Loofhuttenfeest dit jaar online. 

Elke donderdag een oude of nieuwe foto uit het fotoarchief van © Alfred Muller. Deze foto’s zijn op 20 oktober 2005 gemaakt in het Sacherpark in Jeruzalem met de Nikon D70.


image001.png

Jemima is een christelijke organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Bethlehem. Maakt u dit mede mogelijk?

www.jemima.nl


avivlogo-klein1

Aviv Ministry in Tel Aviv helpt daklozen, drugs- en alcoholverslaafden en prostituees. Wij zorgen voor basisbehoeften. Ons voornaamste doel is om hen op het goede spoor te krijgen en te werken aan lichamelijk en geestelijk herstel in gebroken levens.

Aviv Ministry


House of Light logo

Kinder- en tienerwerk met Arabische en Joodse kinderen en tieners – helpen van gevangenen – bijstaan families in nood – werken aan verzoening tussen Joden en Arabieren.

houseoflight.net
holight@xs4all.nl


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close