Nieuwe immigranten in Mevaseret Zion (foto van de week)

Foto van de week. Week 49-2020.

Op donderdag 22 november 2001 bezocht ik met Paul Kardol van de EO het opvangcentrum voor nieuwe immigranten in Mevaseret Zion. 

Daar werden toen Ethiopische Joden opgevangen, die net waren geïmmigreerd.  

De immigratie uit Ethiopië gaat ook in 2020 door. De Internationale Christelijke Ambassade in Jeruzalem helpt erbij. Lees hier meer.

Elke donderdag een oude of nieuwe foto uit het fotoarchief van © Alfred Muller. Deze beelden zijn gemaakt op met de Nikon FM2 en de film Fuji Superia 800. 


image001.png

Jemima is een christelijke organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Bethlehem. Maakt u dit mede mogelijk?

www.jemima.nl


avivlogo-klein1

Aviv Ministry in Tel Aviv helpt daklozen, drugs- en alcoholverslaafden en prostituees. Wij zorgen voor basisbehoeften. Ons voornaamste doel is om hen op het goede spoor te krijgen en te werken aan lichamelijk en geestelijk herstel in gebroken levens.

Aviv Ministry


House of Light logo

Kinder- en tienerwerk met Arabische en Joodse kinderen en tieners – helpen van gevangenen – bijstaan families in nood – werken aan verzoening tussen Joden en Arabieren.

houseoflight.net
holight@xs4all.nl


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close