In de klas van Rudi Schaafsma (foto van de week)

Foto van de week. Week 52-2020.

Dit was in de klas van de Nederlandse balletleraar Rudi Schaafsma in The Jerusalem School of Dance van Tamara Mielnik in de Jeruzalemse wijk Shmu’el Hanavi. 

Schaafsma kwam door bemiddeling van de choreograaf Charles Czarny in 1982 bij het Israëlische dansgezelschap Bat Dor. Hij ging met tussenpozen naar Nederland, maar kwam toch steeds weer terug naar Israël. 

Aan de school van Tamara Mielnik gaf hij les in modern en klassiek ballet, jazz- en tapdance. 

In de school gaf ook de Russische ballerina Galina Panova les. 

Dit zijn de laatste foto’s in de serie foto van de week. In 2020 heb ik elke week een paar foto’s uit mijn archief geplaatst. Tegelijkertijd werkte ik aan een betere ordening in mijn fotoarchief. Af en toe hoop ik nog oude foto’s te plaatsen in de categorie fotoarchief. 

In 2020, elke donderdag een oude of nieuwe foto uit het fotoarchief van © Alfred Muller. Deze foto’s zijn gemaakt op 25 januari 1989 met de Nikon FG-20 en de Agfa Pan 400 film. 


image001.png

Jemima is een christelijke organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Bethlehem. Maakt u dit mede mogelijk?

www.jemima.nl


avivlogo-klein1

Aviv Ministry in Tel Aviv helpt daklozen, drugs- en alcoholverslaafden en prostituees. Wij zorgen voor basisbehoeften. Ons voornaamste doel is om hen op het goede spoor te krijgen en te werken aan lichamelijk en geestelijk herstel in gebroken levens.

Aviv Ministry


House of Light logo

Kinder- en tienerwerk met Arabische en Joodse kinderen en tieners – helpen van gevangenen – bijstaan families in nood – werken aan verzoening tussen Joden en Arabieren.

houseoflight.net
holight@xs4all.nl


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close