Charles Kopp (1948-2021)

Dinsdagavond is Charles (Chuck) Kopp onverwachts overleden. Dat heeft de familie Kopp in Jeruzalem meegedeeld.

Kopp was voorganger van de Narkis Straat Gemeente in Jeruzalem en voorzitter van de Evangelische Alliantie in Israël. Hij was ook echtgenoot, vader en grootvader.

Hij was in zowel Israël als in andere landen bij velen bekend en geliefd. Zijn Engelstalige kerk werd veel bezocht door toeristen en bijbelvertalers uit de hele wereld.

Hij leed al vele jaren aan de ziekte van Parkinson.

Chuck Kopp en zijn vrouw Liz Ozdinec Kopp in juni 2016. Bij deze bijeenkomst trad Kopp af als voorganger. Het voorgangerschap werd overgenomen door Danny Kopp en Gary Alley.

>> Narkis Straat Gemeente

>> Gevangenen van de hoop

Beeld: © Alfred Muller


image001.png

Jemima is een christelijke organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Bethlehem. Maakt u dit mede mogelijk?

www.jemima.nl


avivlogo-klein1

Aviv Ministry in Tel Aviv helpt daklozen, drugs- en alcoholverslaafden en prostituees. Wij zorgen voor basisbehoeften. Ons voornaamste doel is om hen op het goede spoor te krijgen en te werken aan lichamelijk en geestelijk herstel in gebroken levens.

Aviv Ministry


House of Light logo

Kinder- en tienerwerk met Arabische en Joodse kinderen en tieners – helpen van gevangenen – bijstaan families in nood – werken aan verzoening tussen Joden en Arabieren.

houseoflight.net
holight@xs4all.nl


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close