Orthodoxe Joden betogen tegen „missionaire activiteiten” in Arad

Posters op een billboard die de demonstratie aankondigen.

ARAD – Zo’n 200 ultraorthodoxe Joden hebben woensdag gedemonstreerd voor de woning van een Messiasbelijdende Jodin in Arad, een kleine stad in het zuidoosten van Israël.

De demonstratie hing al geruime tijd in de lucht. Twee weken geleden riep ds. Yakim Figueras, voorganger van de Messiasbelijdende gemeente in Arad, vrienden en bekenden op om te bidden voor de kleine gemeente, nadat een ultraorthodoxe groepering, de Gur Chassidim, had aangekondigd een massale demonstratie te organiseren. De betoging, die verschillende malen werd uitgesteld, had uiteindelijk woensdag plaats.

Zo’n 200 demonstranten kwamen bijeen voor het huis van Polly Sigulim, lid van de Messiasbelijdende gemeente. Sigulim is pleegmoeder van een aantal kinderen.

Een gedachte over “Orthodoxe Joden betogen tegen „missionaire activiteiten” in Arad

  1. Interessante site! Wij hebben een Christen-Zionisten Blog. Hoe bent u zo deze site begonnen. Wij hebben dit artikel/nieuws ook gelinkt aan u (bronvermelding). http://eczp.blogspot.com/2011/03/orthodoxe-joden-betogen-tegen.html Met een vriendelijk Shalom!

Reacties zijn gesloten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close