Ds. A. Brons (CGK) namens CIS in Jeruzalem

Ds. Aart Brons en zijn vrouw Tineke hopen een aantal jaren in Jeruzalem te verblijven. Foto: © Alfred Muller

JERUZALEM – Het is zijn taak om de ontmoeting tussen kerk en Israël te bevorderen. En dat is geen gemakkelijke. Ds. A. Brons: „De ontmoeting tussen Joden en christenen is zwaar belast. Christenen hebben de Joden nogal wat aangedaan. Dat besef is hier levend.”

De christelijke gereformeerde predikant ds. A. Brons en zijn vrouw hebben midden augustus hun intrek genomen in een fraai appartement in Jeruzalem. De predikant is uitgezonden door het Centrum voor Israël Studies (CIS) en hoopt een aantal jaren in Israël te blijven.

Lees hier verder op de website van RDnl.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close