Steeds meer christenen uit zuidelijk halfrond naar Loofhuttenfeest

Angolese christenen doen mee aan de mars door Jeruzalem tijdens het Loofhuttenfeest. Foto: © Alfred Muller

JERUZALEM – Steeds meer christenen uit het zuidelijk halfrond doen mee aan de christelijke viering van het Loofhuttenfeest die elk jaar door de Internationale Christelijke Ambassade van Jeruzalem wordt georganiseerd.

Woordvoerder David Parsons gelooft dat dit jaar voor het eerst meer mensen uit het zuidelijk halfrond aan het feest meedoen dan uit Europa en Noord-Amerika. „Dit jaar hebben we bijvoorbeeld 400 Chineessprekenden, uit de Volksrepubliek China, Hong Kong en Taiwan. Dat is het dubbele als vorig jaar, dat toen ook al het dubbele was van het jaar daarvoor.”

Volg deze link naar het hele artikel op de website van RDnl.

%d bloggers liken dit: