NEM richt schijnwerpers op baanbrekers

Vanja en Natalie bezoeken een dame in  Jeruzalem. Foto: NEM.
Vanja en Natalie bezoeken een dame in Jeruzalem. Foto: NEM.

Op dinsdagavond 17 februari organiseert de Near East Ministry (NEM) een informatieavond in Voorthuizen voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen in Israël.

“Vier keer per jaar vertrekt een groep BaanBrekers naar Israël om zich voor twee of drie maanden in te zetten, zowel aan de Joodse als aan de Arabische kant”, zegt NEM-directeur Kees Jan Rodenburg. “In deze periode leren deelnemers veel over het land en de cultuur van de Bijbel. Wie langere tijd wil dienen in het Midden-Oosten kan uitgezonden worden voor één tot twee jaar via ons project Connect!.”

Ervaringen

Op de avond zal er informatie gegeven worden over de beide projecten, de visie van de NEM en zullen ex-BaanBrekers hun ervaringen delen. Tot slot is er gelegenheid voor ontmoeting en gesprek.

De avond vindt plaats van 20:00 -21:30 uur op het terrein van de NEM, Voorthuizerweg 5 te Nijkerk (aan de N303 Voorthuizen-Putten).

Opgave voor deze avond is noodzakelijk en kan via info@nemnieuws.nl. Voor ervaringen van BaanBrekers en meer informatie over de projecten zie hier.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close