Kinderen tekenen voor vrede (foto van de week)

Foto van de week. Week 51-2020.

De religieuze vredesbeweging Oz VeShalom – Netivot Shalom plaatste tijdens het Loofhuttenfeest van 1988 een loofhut in het centrum van Jeruzalem. 

Arabische en Joodse kinderen maakten daar tekeningen over vrede. 

Oz VeShalom – Netivot Shalom is een beweging van religieuze zionisten, die grote waarde hecht aan vrede tussen Israëliërs en Palestijnen.  

> Oz VeShalom – Netivot Shalom

Elke donderdag een oude of nieuwe foto uit het fotoarchief van © Alfred Muller. Deze beelden zijn gemaakt op 27 september 1988 met de Agfa Pan 400 film en de Nikon FG-20 camera. 


image001.png

Jemima is een christelijke organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Bethlehem. Maakt u dit mede mogelijk?

www.jemima.nl


avivlogo-klein1

Aviv Ministry in Tel Aviv helpt daklozen, drugs- en alcoholverslaafden en prostituees. Wij zorgen voor basisbehoeften. Ons voornaamste doel is om hen op het goede spoor te krijgen en te werken aan lichamelijk en geestelijk herstel in gebroken levens.

Aviv Ministry


House of Light logo

Kinder- en tienerwerk met Arabische en Joodse kinderen en tieners – helpen van gevangenen – bijstaan families in nood – werken aan verzoening tussen Joden en Arabieren.

houseoflight.net
holight@xs4all.nl


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close