Avigail Crombie maakt stripverhaal over haar overgrootvader 

De Australische Abigail Crombie maakte een stripverhaal over haar overgrootvader, dr. A. A.L. Rutgers, en zijn broer, prof. Victor H. Rutgers. 

Beiden zaten in het verzet. A.A.L. Rutgers was tevens parlementslid voor de Anti—Revolutionaire Partij (ARP) in Nederland. 

Ze overhandigde het boek aan aan Reut Hershkovitz, assistent directeur van de bibliotheek van het Holocaust Herdenkingsinstituut Yad Vashem in Jeruzalem. Hershkovitz zei dat het om een uniek werk ging. 

Abigail bezoekt dit weekend samen met haar vader, de Australische historicus Kelvin Crombie, Nederland.  

De moeder van Abigail, Lexie Crombie, is een Nederlandse die in Israël heeft gewerkt, nu met Crombie is getrouwd en in Australië woont. 


image001.png

Jemima is een christelijke organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Bethlehem. Maakt u dit mede mogelijk?

www.jemima.nl


avivlogo-klein1

Aviv Ministry in Tel Aviv helpt daklozen, drugs- en alcoholverslaafden en prostituees. Wij zorgen voor basisbehoeften. Ons voornaamste doel is om hen op het goede spoor te krijgen en te werken aan lichamelijk en geestelijk herstel in gebroken levens.

Aviv Ministry

Ontvang de nieuwsbrief van Alfred Muller en klik hier klik hier. Politiek, geloof, en persoonlijk nieuws.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close