Afdaling naar de Heptapegon (foto van de week)

Foto van de week. Week 45-2020.

Deze foto’s zijn gemaakt op 8 mei 2007 bij de afdaling van de Berg van de Zaligsprekingen naar de Heptapegon („zeven bronnen”) bij het Meer van Galilea.  

De bronnen geven warm water. Het gebied is rijk aan vis. 

Ongeveer 2500 meter naar het noordoosten lag het dorp van Nahum, in het Hebreeuws bekend als Kfar Nahum, in het Nederlands Kafarnaüm of Kapernaüm. 

Tijdens de afdaling van de Berg van de Zaligsprekingen naar de Haptapegon of Tabgha.
Bij een van de zeven bronnen bij Tabgha.

>> Berg van de Zaligsprekingen 

>> Tabgha 

>> Kapernaüm 

Elke donderdag een oude of nieuwe foto uit het fotoarchief van © Alfred Muller. Deze foto’s zijn gemaakt met de Nikon D70, waarmee ik tussen mei 2004 en november 2011 met veel plezier heb gewerkt. 


image001.png

Jemima is een christelijke organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Bethlehem. Maakt u dit mede mogelijk?

www.jemima.nl


avivlogo-klein1

Aviv Ministry in Tel Aviv helpt daklozen, drugs- en alcoholverslaafden en prostituees. Wij zorgen voor basisbehoeften. Ons voornaamste doel is om hen op het goede spoor te krijgen en te werken aan lichamelijk en geestelijk herstel in gebroken levens.

Aviv Ministry


House of Light logo

Kinder- en tienerwerk met Arabische en Joodse kinderen en tieners – helpen van gevangenen – bijstaan families in nood – werken aan verzoening tussen Joden en Arabieren.

houseoflight.net
holight@xs4all.nl


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close